loader image
Image Alt

Doručak

Otmjeni početak dana

Doručak u Zinfandel'su

Osigurajte svojem tijelu energičan početak uzbudljivog dana koji je pred vama. Otmjeni ambijent Zinfandel’sa, pogled s kultne Oleander terase, raskošna bife i à la carte ponuda, prijateljska usluga, dnevne novine i superbrzi Wi-Fi – formula su za savršeno jutro.

Razbudite se uz najbolji espresso u gradu, kušajte primamljivi croissant, dodajte tome čašu cijeđene naranče, tople delicije, selekciju slastica i budite sigurni da će vas omamljujući mirisi i okusi razvedriti, očarati i napuniti potrebnom energijom.

Radnim danom ili vikendom počastite sebe i partnere slasnim izborom delicija koje se pripremaju po našem receptu, ali po vašem ukusu. Naglasite vaše prehrambene navike (vege, gluten free, alergeni i dr.) i naši kuhari će personalizirati jelovnik za vas.

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci uživajte u vašem doručku na svježem zraku na terasi Oleander. Dok ste ondje, provjerite svoje mailove ili prelistajte posljednje vijesti na vašem pametnom telefonu, tabletu ili laptopu, jer pružamo mogućnost korištenja superbrzi Wi-Fi, kao i Press Reader Hot Zonu!

Ako ste u žurbi, najavite nam unaprijed kako bi vas dočekao raskošan doručak za van.

Prelistajte:

Menu za doručak

 

Rezervirajte svoj stol:
T. +385 1 45 666 44
E. [email protected]

 

Pratite nas. Podijelite svoje iskustvo

Prijavite se na naš Newsletter

    You don't have permission to register