loader image
Image Alt

Zinfandel's Awards

Zinfandel's

Nagrade

U posljednjih nekoliko godina restoran Zinfandel’s dobio je nekoliko priznanja i nagrada za svoju kulinarsku izvrsnost. Godine 2005. i 2008. Večernji list uručio je restoranu Zinfandel’s priznanje za jedan od najboljih zagrebačkih i hrvatskih restorana.

Restoran je 2011. godine primio prestižnu Great Rail Journeys Gold Food Award, koja se dodjeljuje prema izboru i recenzijama gostiju koji su boravili u hotelu. Zinfandel’s je više godina zaredom nagrađen certifikatom izvrsnosti od strane TripAdvisora, najvećeg svjetskog turističkog servisa za ocjenu kvalitete turističkih usluga. Riso Gallo, gurmanski vodič, u svoje je izdanje 2013. godine uvrstio rižoto Ane Grgić, šefice kuhinje među 101 najbolji na svijetu.

. Specijalizirani gastro magazin Akademija dodijelio je posebno priznanje restoranu, a gastro vodič 100 najboljih restorana u Hrvatskoj uvrstio je Zinfandel’s među najbolje u Hrvatskoj.

Restoran Zinfandel’s primio je Certifikat izvrsnosti kao priznanje koje dokazuje da smo na TripAdvisoru kroz zadnjih 5 godina kontinuirano dobivali vrhunske recenzije gostiju.

You don't have permission to register